El Tipi Tarih Kodlama Makinesi

El Tipi Tarih Kodlama Makinesi
El Tipi Tarih Kodlama Makinesi

El tipi tarih kodlama makinesi ile gıda ürünleri, kozmetik ürünler, ilaçlar gibi ürünlerin üzerine son kullanma tarihi ve üretim tarihi yazdırabilirsiniz.

El tipi tarih kodlama makinesini kullanabileceğiniz sektörler ve alanlar;

  • Gıda ürünleri (Ambalaj, paket)
  • Kozmetik ürünleri (Deodorant, krem vb…)
  • Kargo kolileri üzerine uyarı işaretleri
  • Cam yüzeyler üzerine dikkat kırılır uyarıları
  • Metal yüzeyler üzerine marka, yazı, numara yazabilme
  • Paletlere bilgilendirme işaretleri ve logoları yazabilme
  • Kağıt üzerine imza atabilme özelliği
  • Cam, plastik, ahşap, metal yüzeylere logo, yazı basma

El tipi tarih kodlama makinesini cam, metal, ahşap, karton, kağıt, plastik yüzeylerinde rahatça kullanabilirsiniz. Solvent bazlı mürekkep bulunduğundan hem yazması kolay hem de silinmesi zordur. Güneşli ortamlarda da kalıcılığı yüksektir.

WhatsApp Destek Hattı
El Tipi Tarih Kodlama Makinesi
El Tipi Tarih Kodlama Makinesi

El tipi tarih kodlama makinesi ile ürünlerin üzerine çok kolay bir şekilde son kullanma tarihi ve üretim tarihi yazdırabilirsiniz. Gıda üretim firmaları için bu cihaz çok ama çok uygun olacaktır. Kullanması hem pratiktir hem de taşınması kolaydır. Makine oldukça hafif olduğu için uzun kullanımlarda elinizi ağrıtmaz ve sizi yormaz.

El tipi tarih kodlama makinesinin üzerinde dokunmatik ekran bulunmaktadır. Telefondan yazı yazar gibi son kullanma tarihi düzeltebilirsiniz. Ayrıca makinede bulunan özellik sayesinde günün tarihini otomatik olarak yazdırabilir ve otomatik sayaç sayesinde numaralandırma yapabilirsiniz.

Cihazda bulunan diğer özelliklerden bahsetmek gerekirse eğer; QR kod, barkod ve logo yazdırabilme imkanınızdır. Cihaz üzerinden istediğiniz barkod sistemine uygun olarak rakamsal olarak üretim yapabilir ve yazdırabilirsiniz. Aynı şekilde QR kod oluşturma ekranına giderek gerekli URL bilgisini girdikten sonra QR kod oluşturabilirsiniz.

1 Kartuş ile toplam kaç basım yapabilirim?

Kartuşun ortalama kullanım adeti 15.000 ile 20.000 adet arasında değişmektedir. Fakat bu rakamlar tamamen sizin ne kadar mürekkep harcayacağınıza oranla değişmektedir. Örnek vermek gerekirse; sadece üretim tarihi yazdırmak isterseniz rakam 25 bin adetse, üretim tarihini de eklerseniz adet 15 bin adete düşebilir. Müşterilerimizden gelen geri dönüşlerde ortalama 15 bin ile 20 bin arasında baskı alındığı söylenmektedir.

Makineyi satın aldığınızda hangi yan haklardan yararlanırsınız?

Makineyi satın aldıktan sonra 1 yıl boyunca garanti hakkınız bulunmaktadır. Teknik servis ve kartuş temini Erbomsan şirketi tarafından sağlanmaktadır. Cihazda herhangi bir problem olması durumunda yetkili teknik servisimize yaptırabilirsiniz. Kartuşunuzun bitmesi durumunda ya da bitmesine yakın bizden temin edebilirsiniz.

Detaylı video anlatım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir